Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOČEKAO JU JE PRED KUĆOM?

Detalji strašnog zločina u Našicama: Mladić (24) ubio bivšu djevojku (20) pa skočio s nadvožnjaka na prugu

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
21.05.2022.
u 11:22

Kako pričaju njezini prijatelji, mladić joj je konstantno slao poruke i, tvrde oni, time ju maltretirao

Noćas iza ponoći, u Našicama, pronađeno je mrtvo tijelo djevojke. Sumnja se u nasilnu smrt. Osoba koja se dovodi u vezu s tim nalazi se pod nadzorom, priopćeno je iz policije.

Kako neslužbeno doznajemo, ubijena djevojka je J. L., a mladić koji je pokušao izvršiti suicid i kojega se dovodi u vezi s njezinom smrću je L. D.

Njih su dvoje ranije bili u ljubavnoj vezi, no razišli su se oko Božića. Kako pričaju njezini prijatelji, mladić joj je konstantno slao poruke i, tvrde oni, time ju maltretirao.

VIDEO Strašan slučaj u Našicama: Pronašli mrtvu djevojku (20), a u blizini se mladić (24) pokušao ubiti

Djevojka je s prijateljima sinoć izašla u grad. Jedan od njih ju je oko ponoći dovezao u blizinu njezine kuće i potom se vratio u grad. Dok su se vozili, ispričao nam je, rekla mu je kako se sinoć čula s mladićem L.D. 

Kada se prijatelj ponovno vraćao iz grada, uočio je mladića L. D. kako stoji na nadvožnjaku. Pitao je gdje je djevojka, a on mu je odgovorio da je mrtva. 

Prijatelj je otrčao do njezinih roditelja te su pozvali policiju. U međuvremenu je L.D. skočio s nadvožnjaka na prugu, no kako doznajemo, nije u životnoj opasnosti, ima teške tjelesne ozljede. 

- Pacijent je s teškim tjelesnim ozljedama zbrinut u našoj bolnici. Nije vitalno ugrožen - kaže Hrvoje Šimić, zamjenik ravnatelja našičke bolnice. Ima višestruke prijelome zdjelice i potkoljenice.

- Neposredno iza ponoći zaprimili smo mlađu mušku osobu. Izvan je životne opasnosti, stabilan, a što se tiče ozljeda, radi se o prijelomima u području zdjelice i potkoljenice te ima  nešto plitkih otvorenih rana u području podlaktice. Ozljede će se za sada tretirati konzervativno, a kasnije je predviđen operativni zahvat u predjelu zdjelice – rekao je dr. sc. Denis Klapan, šef OHBP-a Opće županijske bolnice u Našicama.

Kada je policija izišla na teren zbog prijave o pokušaju suicida, 150 metara dalje pronašla je beživotno tijelo djevojke. Kako pričaju upućeni, sve se vjerojatno odvilo vrlo brzo, a pretpostavlja se kako je mladić dočekao djevojku pred kućom. 

Još nema službenih informacija, no pretpostavlja se da je oružje ubojstva nož.

- Očevid je obavio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u suradnji s očevidnom ekipom Policijske uprave osječko-baranjske. Policija provodi kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja - navodi policija. 

Kod Našica strašno ubojstvo 2017. godine

U kolovozu 2017. godine, podsjetimo, pisali smo o sličnom strašnom slučaju koji se dogodio na željezničkom kolodvoru u Koški nadomak Našicama. Tada je Matej Šustek (24) nožem ubio svoju djevojku Anu Bartolović (17).

Matej Šustek prvo se branio šutnjom, a potom je rekao kako ga je dan prije zločina posjetio njegov “najbolji prijatelj” Michael De Santa. Inače, Michael De Santa je protagonist iz akcijske videoigrice Grand Theft Auto. Michael mu je, ustvrdio je, kazao kako ga Ana planira povrijediti i da je “treba eliminirati”. 

Po njegovoj priči, Michael je i sve isplanirao pa mu je rekao i neka sutradan u 17 sati dođe na željeznički kolodvor u Našicama. Tamo su, kazao je, “obukli kombinezon koji je on donio te su se odvezli u Košku, gdje su Anu čekali sat vremena”.

Komentara 23

Avatar Cantor
Cantor
12:11 21.05.2022.

Patološki bolesnik. Ono što je nevjerojatno je to da se na takvima to ustvari jasno vidi. Samo što nitko ne zna koliko daleko je takav spreman ići. Nešto kao tempirana bomba sa pokvarenim satom.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
12:07 21.05.2022.

Tragedija prve ljubavi. Mislim da je ovakvih stvari bilo od kada je čovjeka. Za tog momka ta je ženska bila jedina, nezamjenjiva. Čovjek je bio spreman umrijeti ako nije s njom. To je bolesno, ali ovo nije nešto novo.

RA
radolizem
12:39 21.05.2022.

Patološka ljubomora! Nije mogao "zamisliti"svoj život bez nje. Dobit će jedno 25 godina, izaći za 16 godina na uvjetni otpust i sa( 24+16) tj. sa 40 godina tek početi živjeti. Od 40-e do 65-e moći će uživati u životu. Nažalost, ove djevojke više nema na ovome svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije